Önkorlátozási lehetőségek

Felelős játékszervezőként a Szerencsejáték Zrt. lehetőséget biztosít a https://bet.szerencsejatek.hu/ és https://www.tippmixpro.hu/ oldalon regisztrált játékosai számára önkorlátozási eszközök igénybevételére. Az önkorlátozás beállításával elkerülhető a túlzásba vitt szerencsejáték.

A megfelelő játék-tudatossággal rendelkező játékos felelősen képes felmérni, hogy mennyit költhet, illetve mennyi időt fordíthat szerencsejátékra, tisztában van azzal, hogy a játékban a nyerés vagy vesztés túlnyomórészt a véletlen műve és azzal is, hogy a játékban nem létezik biztos szisztéma.

A választható önkorlátozási eszközök széles köre segíthet neked a megfelelő játéktudatosság kialakításában, melyeket a saját határaid és játékszokásaid figyelembevételével magadra vonatkozóan tudsz beállítani. Az önkorlátozási eszközök alkalmazásával játékodat a saját igényeid és határaid szerint magad is tudod szabályozni.

one

ÖNKORLÁTOZÁSI LEHETŐSÉG BEÁLLÍTÁSA

Az önkorlátozási eszközöket a https://bet.szerencsejatek.hu/ vagy a https://www.tippmixpro.hu/ oldalon történő regisztrációt követően bejelentkezéssel tudod kiválasztani és beállítani:

https://bet.szerencsejatek.hu/ / Bejelentkezés / Profil név / Önkorlátozás

https://www.tippmixpro.hu/ / Belépés és regisztráció / Bejelentkezés / Profilom / Önkorlátozás


one

Figyelmeztetések

 • Eltöltött idő / Belépés óta eltelt idő – […] perc után
 • Elköltött összeg / Belépés óta elköltött összeg – […] Ft után

one

Pénzügyi korlátozási lehetőségek

https://www.tippmixpro.hu/ oldalon:

 • A veszteség korlátozása napi / heti / havi limit
 • A fogadásra fordítható összeg korlátozása napi / heti / havi limit
 • A belső egyenlegre történő feltöltés korlátozása napi / heti / havi limit
 • Virtuális sport veszteségének korlátozása napi / heti / havi limit
 • Virtuális sportra fordítható összeg korlátozása napi / heti / havi limit

https://bet.szerencsejatek.hu/ oldalon:

 • napi / heti / havi limit költési limit
 • napi / heti / havi limit feltöltési limit

Beállíthatod a veszteség, a fogadásra fordított összeg és a belső egyenlegre való feltöltés összegét (feltöltési limit), egy nap, egy hét és egy hónap időtartamra vonatkozóan. A korlátozás folyamatos, mindaddig fennáll, amíg a „Limit törlése” gomb segítségével nem kezdeményezed a beállított korlátozás megszüntetését. A „Limit törlése” gomb megnyomását követően a rendszer az oldalon szerepeltetni fogja azt a dátumot és időpontot, amikor a korlátozás megszűnik. Fontos, hogy a „Limit törlése” gombot csak egyszer nyomd meg, mert a rendszer az utolsó törlési kérelemtől kezdve számítja a korlátozás lejártát! A beállított önkorlátozások módosíthatóak. Az aktuálisnál szigorúbb beállítások azonnal életbe lépnek. A limitek enyhítésére, feloldására olyan időtartam elteltével van legkorábban lehetőség, amely időintervallumra vonatkozik.


one

Önkizárás

 • […] nap /hét /hónap időtartamra
 • […ettől] időponttól […eddig] időponting
 • véglegesen

Amennyiben az önkizárás mellett döntesz, a korlátozás általad megadott időtartama alatt nincs lehetőséged fogadni sem a https://www.tippmixpro.hu, sem a https://bet.szerencsejatek.hu/ oldalon. A korlátozás alatt a belső egyenleg feltöltésére nincs lehetőség, viszont a nyeremény felvételét változatlan feltételekkel kezdeményezheted. A beállítások https://www.tippmixpro.hu, mind a https://bet.szerencsejatek.hu/ oldalra vonatkoznak. A korábban befizetett, de fogadásra még fel nem használt egyenleged átutalással történő kifizetését azonban írásban kell igényelned az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu e-mail címen.